Etwinning Proje Ortaklarımızla Çevrimiçi Toplantı Gerçekleştirdik.

                                                                                         ULUSLARARASI ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI

2021-2022 eğitim öğretm yılında başarı ile yürüttüğümüz ve sonuna geldiğimiz "Fairytale Planet" adlı projemizin son online toplantısı 09.03.2022 günü saat 09.30 CET itibari ile gerçekleşti. Kuruculuğunu okulumuz öğretmenlerinden Belgin Tunç 'un yaptığı ve okulumuz öğretmenlerinden Münevver Çakır Ertekin ile Kutlukent 80. Yıl Ortaokulu müdür yardımcısı Fatih Mehmet Çeşme'nin öğrencileri ile birlikte çalıştığı bu projenin amacı , işbirlikçi çalışmalar yaparak, yaratıcılığı geliştirmek ve masal kavramı içinde yaratıcı yazma çalışmaları gerçekleştirmek ve aynı zamanda ülkelerin efsane kültürlerini öğrenmektir.

Yaratıcı yazma, illüstrasyon, yaratıcı çizme , dizayn etkinliklerinin gerçekleştiği projede dijital gelişim ve İngilizce dilinin gelişimini sağlamak da diğer hedefler arasında bulunmaktadır.

Kutlukent 80. Yıl İlkokulu (Belgin Tunç, Münevver Çakır Ertekin), Kutlukent 80. Yıl Ortaokulu (Fatih Mehmet Çeşme), Kutlukent Şehit Uğur Birinci İlkokulu (Sevim Kuğu), Kurupelit Anaokulu (Gamze Sarıözkan Özbilen), Şehit Başkomiser Yılmaz Allahverdi İlkokulu (Pınar Göçmenoğlu), Liceul Tehnologic „Carol I", Valea Doftanei(Piele Carmen Elena), Kharkiv secondary school № 91 (Oksana Shtykh), Osnovna škola Donja Dubrava (Željka Novak Božić) okullarının işbirliği ile çalıştığı projenin son toplantısında öncelikle öğrenciler birbirlerini selamladılar . Ardından projenin tüm çıktıları ve ürünleri online ortamda sergilendi.

Proje ortaklarından Oksana Skhyth'de (Ukrayna) bir anlığına da olsa toplantıya katılabildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Tekkeköy Kutlukent 80. Yıl İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)