Etwinning Okulu Etiketi Almaya Hak Kazandık

Okulumuz yürüttüğü başarılı projeleri ile “eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri”nden sonra gerekli kriterleri yerine getirerek “eTwinning Okulu Etiketine”na layık görüldü. Elde edilen eTwinning Okulu etiketi ile artık okulumuz Avrupa düzeyinde, eTwinning için rol model olarak tanınan ve projelerin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı haline gelen öncü okullardan biri olmuştur. Bu önemli başarının elde edilmesinde süreçte emeği geçen okulumuz proje yürütme ekibi başta olmak üzere yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

 

eTwinning okulu nedir?

eTwinning Okulları, eTwinning değerlerini okul yönetiminin desteğiyle okul politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim süreçlerine dahil ederler.

eTwinning, söz konusu etiket ile, sadece bireysel olarak eTwinner’ların değil, aynı zamanda öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını tanıyarak değerlendirir.

Söz konusu etiketi alan okullar, objektif olarak değerlendirilebilecek etkinliklerle gelişim yolculuğuna çıkmaya hazır ve istekli durumdadırlar.

eTwinning Okulları Misyon Bildirisi, tüm eTwinning Okullarının pusulasıdır. Söz konusu Misyon bildirisinde, aşağıdaki unsurlara vurgu yapılmaktadır:

Ortak liderlik

İşbirliği ve ekip çalışması

Öğrenci temsilciliği

Kapsayıcılık  ve inovasyon

Diğer okulları için rol model olunması.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Serdivan Aydın Gürdamar Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)