Etwınnıng Okul Etiketi Başvuru Süreci Bilgilendirme Toplantısı

13.01.2020 de Mersin Suphi Öner Öğretmenevinde birinci aşama kriterleri sağlayarak 2020 yılı eTwinning Okul Etiketine başvuru yapmaya hak kazanan okullara Mersin etwinning İl Kordinatörü Bican Keleş ve Arge Sorumlusu Neslihan Uçaroğlu tarafından bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. 

13.01.2020 de Mersin Suphi Öner Öğretmenevinde birinci aşama kriterleri sağlayarak 2020 yılı eTwinning Okul Etiketine başvuru yapmaya hak kazanan okullara Mersin eTwinning İl Kordinatörü Bican Keleş ve Arge Sorumlusu Neslihan Uçaroğlu tarafından bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Okulumuzu temsilen Okul Müdürü Mehtap ÖZAYDIN ve Okul Öncesi Öğretmeni Hülya EREN toplantıya katılmışlardır. Toplantının çok verimli geçtiğini dile getiren Okul Müdürü Mehtap ÖZAYDIN, okulumuzun eTwinning okulu ünvanını kazanarak Avrupada sayılı prestijli okulların arasına girmesini istediklerini belirtmiştir.

 7 Şubat 2020 tarihinde sona erecek olan başvurular Brüksel'deki eTwinning Merkezi Destek Servisi tarafından değerlendirilecek ve sonuçlar Mart ayı sonunda açıklanacaktır.

 

           Bu etiketi kazanan okullarımız;

Erasmus + proje başvurularında diğer okullara nazaran daha avantajlı hale gelecekler,

Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacaklar,

eTwinning'in gelecekteki gelişimine ilham vermek için, eTwinning'in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturacaklar,

Dijital uygulamalar, e-Güvenlik uygulamaları, Pedagojiye Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, Personelin sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi, Personel ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi gibi alanlarda öncü olarak tanınacaklar,

eTwinning Okul Etiketini, tüm tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilecekler.

Bu etikete hak kazanan okul personeli ve yönetimi, yurtdışında düzenlenen özel Meslekî Gelişim programlarına katılmak için davet edilme fırsatı bulacaklardır.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Silifke Çilek Anaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)