"Etkinliklerle Öğreniyorum" Adlı E - Twinning Projemiz

Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş İlkokulu 2/B sınıfı öğretmenleri Elif ERDOĞAN önderliğinde yeni bir e-Twinning projesi başlattı. Proje Adı: ’’ETKİNLİKLERLE ÖĞRENİYORUM’’. Bu projede dokuzu Türk, ikisi Ürdünlü ve biri Azerbaycanlı 12 üye var. Proje ocak ayı ile haziran ayları arası için planlanmış bir projedir. Proje logosu ve Proje afişi seçim anketlerinde 2/B sınıfı adına gönderilen Elif Öğretmenimiz tarafından hazırlanan logo ve afiş çalışması, anketlerde en fazla oyu alarak Proje LOGOSU ve Proje AFİŞİ seçilmiştir.

             Proje amacı; ilkokul öğrencilerine müfredattaki ders kazanımlarının daha eğlenceli bir şekilde verilmesi buna bağlı olarak öğrenimin daha kalıcı olmasıdır.

Yapılan ortak etkinliklerle farklı kültürlerle işbirliği içinde olmak, yabancı dilimizi geliştirmek, Web 2.0 araçlarını aktif kullanmak, öğrenme ortamını monotonluktan uzaklaştırmak ve matematik, Türkçe, Hayat Bilgisi gibi temel konuları farklı ders yöntemleri ile işleyerek, kalıcı bilgiler elde etmek bu projenin getirileridir.

5 ay süren çalışma takvimi, yaşanılan 6 Şubat deprem felaketine rağmen tamamlanmış, haziran ayı itibariyle bitmiştir. Öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Elif ERDOĞAN, katılım belgelerini Okul Müdürümüz Mustafa GENÇ’ ten teslim almışlardır. Her türlü etkinlik faaliyet ve ortak ürün çalışmalarımız aşağıdaki linklerdedir.

 

Proje ortak çalışması videosuna ulaşmak için tıklayınız.

Proje blog sayfamıza ulaşmak için tıklayınız.

Proje instagram sayfamıza ulaşmak için tıklayınız.

"ETKİNLİKLERLE ÖĞRENİYORUM" E-Twinning Proje dergimize ulaşmak için tıklayınız.

Proje sunum sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Gaziemir Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)