Erzurum / Tortum Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon:0 442 761 20 27 Adres:YAVUZ SULTAN SELİM MAH. İSTİKLAL CAD. ILCE MILLI EĞITIM MUDURLUGU BLOK NO: 40 İÇ KAPI NO: 101 TORTUM / ERZURUM Web Sitesi:https://tortumogretmenevi.meb.k12.tr Erzurum Okulları, Erzurum Tortum Okulları, Erzurum Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları, Erzurum Tortum Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları, Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Haberleri, Erzurum Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Haberleri, Erzurum Tortum Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKurumumuzun güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet anlayışıyla diğer kurumlar arasında farklı ve lider bir konuma getirmektir.
MisyonDeneyimli yöneticilerimiz, seçkin personellerimiz, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, Sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet sunmak. Öğretmen evimizin imkânlarını, Tortum’un doğal güzellikleri ile bütünleşmiş, mutlu bireylerin artarak toplandığı ve eğitimcilerimizin gurur duyduğu bir konaklama ortamı sunmak. Öğretmenlerimizin, diğer kamu personeli ve halkımızın her türlü ihtiyaçlarını yetkimiz, çalışma şartlarımız ölçüsünde karşılayabilmektir.
BaşarılarISO 9001 : 2008 KALİTE YÖNETİM SERTİFİKASI
Telefon0 442 761 20 27
AdresYAVUZ SULTAN SELİM MAH. İSTİKLAL CAD. ILCE MILLI EĞITIM MUDURLUGU BLOK NO: 40 İÇ KAPI NO: 101 TORTUM / ERZURUM
İnternet Sitesihttps://tortumogretmenevi.meb.k12.tr
Harita
UlaşımTortum ilçe merkezinde yer almaktadır.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı164
  • Derslik Sayısı12
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://tortumogretmenevi.meb.k12.tr/25/15/971153/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)