Erzurum / Tortum Musa Gündeş İlkokulu

Telefon:04427742004 Adres:ŞENYURT MAH. KOYUNOĞLU CAD. MUSA GUNDES ILKOKULU BLOK NO 30/1 TORTUM / ERZURUM Web Sitesi:https://musagundesio.meb.k12.tr Erzurum Okulları, Erzurum Tortum Okulları, Erzurum İlkokulları, Erzurum Tortum İlkokulları, İlkokul Haberleri, Erzurum İlkokul Haberleri, Erzurum Tortum İlkokul Haberleri
Kaynak:https://musagundesio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürkiye’de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer ilkokulları ile yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir okul olmaktır. Özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler dolayısı ile geçmiş başarılarından aldığımız güçle bizleri kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir okul olmak. Bilgi çağına uygun örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, özgüveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Atasını, Ailesini ve İnsanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirecek bir okul olmaktır.
MisyonOkulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumlar Yönetmeliği doğrultusunda yasa ve diğer mevzuat ilke ilköğretim programlarının uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Vatanını ve bayrağını seven, insana değer veren, doğru, dürüst ve çağdaş, araştırmacı ve çalışkan, Kendine yetmesini bilen, büyüklerini sayan, küçüklerini seven, özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; hak ettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, B i r e y l e r y e t i ş t i r m e k t i r .
Telefon04427742004
Faks(442) 774 2004
AdresŞENYURT MAH. KOYUNOĞLU CAD. MUSA GUNDES ILKOKULU BLOK NO 30/1 TORTUM / ERZURUM
İnternet Sitesihttps://musagundesio.meb.k12.tr
Harita
UlaşımİLÇEYE 25 İLE 75 KMKÖY OTOBÜSLERİ VE ÖZEL ARAÇLARLA
Merkezden UzaklıkİLÇEYE 25 İLE 75 KM
Servis BilgisiYOK
Ders Saatleri08:30-14:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı57
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://musagundesio.meb.k12.tr/25/15/887508/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)