Erzurum / Şenkaya Şehit Öğretmen İlyas Acar Anaokulu

Telefon:0442 861 25 17 Adres:AŞAĞI MAH. GENÇLİK YOLU SK. ŞEHIT ÖĞRETMEN ILYAS ACAR ANAOKULU BLOK NO: 4 ŞENKAYA / ERZURUM Web Sitesi:https://sehitilyasacaranaokulu.meb.k12.tr Erzurum Okulları, Erzurum Şenkaya Okulları, Erzurum Anaokulları, Erzurum Şenkaya Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Erzurum Anaokulu Haberleri, Erzurum Şenkaya Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://sehitilyasacaranaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzda verimli bir eğitimin temel ihtiyaç olarak kabul edilmesini; her velinin, çocuğuna eğitim için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini; hem öğretmenlerin, hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmasını; Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını istiyoruz. Ne istediğini bilen eğitimli bir milletten, eğitimli bireylerden oluşan bir millet oluşturmanın yolunun, anaokulu düzeyinden başlayan eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz.
MisyonAtatürkçü, çağdaş, yenilikçi, çalışkan, sorgulayıcı, araştırıcı, paylaşımcı, girişimci, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, yaratıcılığı gelişmiş, ilgi alanları ortaya çıkarılarak desteklenmiş, kendi kendini ifade edebilen sağlam kişilikli bireyler yetiştirmek. Bilgi yüklemek yerine, çocukların öğrenme isteğini artırmak, kendisini ve çevresini tanımasına olanak vererek öğrendiklerini uygulayabilecekleri ortamı sağlamak temel misyonumuzdur.
Telefon0442 861 25 17
AdresAŞAĞI MAH. GENÇLİK YOLU SK. ŞEHIT ÖĞRETMEN ILYAS ACAR ANAOKULU BLOK NO: 4 ŞENKAYA / ERZURUM
İnternet Sitesihttps://sehitilyasacaranaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe Merkezinde
Ulaşımİlçe Merkezinde ile 176 km uzaklıktadır. Erzurum merkeze günde iki kere minibüs kalkmaktadır. Şenkaya´dan Erzurum´a saat 08.00 ve 14.00´ da minibüs hareket etmektedir. Erzurum´dan Şenkaya´ya ise saat 10.00 ve 15.30 da minibüs hareket etmektedir.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezinde ile 176 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliGündüz Öğretim
Ders Saatleri8.30 - 13.30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı52
  • Derslik Sayısı3
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sehitilyasacaranaokulu.meb.k12.tr/25/13/970180/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)