Erzurum / Şenkaya Hüseyin Köycü Ortaokulu

Telefon:04428612050 Adres:Aşağı Mahalle, gençlik yolu sokak,Şenkaya / ERZURUM Web Sitesi:https://huseyinkoycuortaokulu.meb.k12.tr Erzurum Okulları, Erzurum Şenkaya Okulları, Erzurum Ortaokulları, Erzurum Şenkaya Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Erzurum Ortaokul Haberleri, Erzurum Şenkaya Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://huseyinkoycuortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin gözlerindeki ışığı, öğrenme isteği ile bütünleştirerek, kültürlü, ahlaklı, vatanını seven, değerlerini yaşayan ve yaşatan, ileri görüşlü bireylere dönüştürmektir. Bunun için yönetici, öğretmen, personel öğrenci ve velilerin el birliği ile Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak yenileşme ve gelişmeyi ilke edinen örnek ve model bir okul olmaktır.
MisyonBütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları gelecek yüzyılların ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
BaşarılarSon 3 yılda 33 Fen Lisesi,16 Sosyal Bilimler Lisesi ve 11 Proje İmamhatip Lisesi kazanan öğrencilerimiz ile ilçemizde önemli bir başarı elde edilerek ilk sırada bulunmaktayız.
Telefon04428612050
Faks04428612050
AdresAşağı Mahalle, gençlik yolu sokak,Şenkaya / ERZURUM
İnternet Sitesihttps://huseyinkoycuortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAşağı Mahalle, geçlik yolu sokak - Şenkaya
Ulaşımİlçe MerkezindeErzurum iline günde iki sefer otobüs seferi bulunmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezinde
Servis Bilgisitaşımalı öğrenci bulunmamaktadır.
Ders Saatleri08:30 - 15:20
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuzda belli aralıklarla futbol,masa tenisi,satranç ve akıl ve zeka oyunları turnuvaları düzenlenmektedir.
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı83
  • Derslik Sayısı7
  • Atölye Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://huseyinkoycuortaokulu.meb.k12.tr/25/13/712414/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)