Erzurum / Oltu Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon:0 (442) 816 10 28 Adres:Cumhuriyet Mahallesi Hastane Sokak No8 OLTU/ERZURUM Web Sitesi:https://oltucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr Erzurum Okulları, Erzurum Oltu Okulları, Erzurum Ortaokulları, Erzurum Oltu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Erzurum Ortaokul Haberleri, Erzurum Oltu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://oltucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BaşarılarOkulumuz 2021 Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı Sonucunda 10 Tane Öğrencisini Fen Liselerine Gönderme Başarısında Bulunmuştur.
Telefon0 (442) 816 10 28
AdresCumhuriyet Mahallesi Hastane Sokak No8 OLTU/ERZURUM
İnternet Sitesihttps://oltucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOltu 31087 nüfusa sahip olup,Erzurum´un en gelişmiş ilçesinden biridir. Civar ilçelerden de Oltu rağbet gören bir konuma sahiptir.Kaloriferli birçok bina mevcut olup, Erzurum´da TOKİ bulunan nadir ilçelerdendir.
UlaşımOkulumuz İlçe Merkezinde Yer Alıp Erzurum Merkeze Uzaklığı 120 km.İlçe içerisinde ulaşım için yaya,servis,minübüs ve özel araç tercih edilebilir.
Erzurum merkezden gelenler otobüs ya da minibüs taşımacılığını tercih edebilirler.Erzurum -Oltu arası ortalama 1,5 saat sürmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İlçe Merkezinde Yer Alıp Erzurum Merkeze Uzaklığı 120 km.
Ders Saatleri08:30 - 16:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer(Kömürlü)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı31
  • Öğrenci Sayısı259
  • Derslik Sayısı21
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://oltucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr/25/10/711870/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)