Erzurum / Narman Yukarıyayla İlkokulu

Adres:Yukarıyayla mahallesi
Okulumuzun lojmanı bulunmaktadır.
Öğrenciler yaya olarak ulaşım sağlamaktadırlar.Köyün ilçeye olan uzaklığı 13 km´dir. Ulaşım şahsi araç ile sağlanmaktadır.
Web Sitesi:https://yyayla.meb.k12.tr Erzurum Okulları, Erzurum Narman Okulları, Erzurum İlkokulları, Erzurum Narman İlkokulları, İlkokul Haberleri, Erzurum İlkokul Haberleri, Erzurum Narman İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYukarıyayla İlkokulu olarak hedefimiz, öğrencileri yetenekleri ve becerileri doğrultusunda hayata ve bir üst öğretime hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C. Anayasa´sına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilen, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen,hayal ve yaratıcılık gücünü ortaya çıkaran bireyler yetiştirmektir.
MisyonAnayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, bilgiye kolayca ulaşabilen,yeni bilgiler üretebilen,ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak.
Başarılar.....
Faks00
AdresYukarıyayla mahallesi
Okulumuzun lojmanı bulunmaktadır.
Öğrenciler yaya olarak ulaşım sağlamaktadırlar.Köyün ilçeye olan uzaklığı 13 km´dir. Ulaşım şahsi araç ile sağlanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://yyayla.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz 45-50 haneden oluşan orta ölçekli bir köydür. Başlıca geçim kaynağı hayvancılıktır. Kışlar soğuk geçmektedir. 1 cami 1 okul ve 1 sağlıkocağı bulunmaktadır. Arazi düz ve çayırlıklardan oluşmaktadır.
UlaşımÖğrenciler yaya olarak ulaşım sağlamaktadırlar.Köyün ilçeye olan uzaklığı 13 km´dir. Ulaşım şahsi araç ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuzun lojmanı bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:30-14:30
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı7
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://yyayla.meb.k12.tr/25/09/709425/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)