Erzurum / Çat Çat Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://cathalkegitim.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYetişkin eğitimi bir lüks ya da insan yaşamının kısa bir dönemi ile ilgili olarak değil ulusal gereklilik ve vatandaş olmanın ayrılmaz bir parçası olarak, hem evrensel hem de yaşam boyu süren bir olay olarak görülmelidir. İyi desteklenen ulusal çapta bir yetişkin eğitimi tüm çağdaş toplumlarda sosyal, ekonomik, kültürel nedenlerle ana politika gereği haline gelmiştir. Dinamik bir yetişkin eğitimi; özetle “HERKES İÇİN HER YERDE EĞİTİM” düşüncesinden yola çıkılarak kişinin günlük yaşamını kolaylaştırmanın yanı sıra bilgi ve beceri kazandıran bir eğitim olmalıdır.
MisyonÇat Halk Eğitimi Merkezi kurulduğu günden bu yana her yıl artan kurs ve kursiyer sayısı ile çağdaş gelişmeyi iyi yorumlayan, ulusal onurumuzu her alanda ön plana çıkaran Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk’ ün izinde milli, çağdaş bir eğitim politikası izlemiş, binlerce genci meslek sahibi ederek, tüketici olmaktan kurtarıp, üretici olmaya yönlendirmiş ayrıca boş zamanlarını iyi değerlendirerek her zaman laik, demokratik, çağdaş bireyler yetiştirmeyi hedeflemiştir.
Telefon04426112491
Faks04426112491
AdresOYUKLU MAH. H.İDRİS SK. NO 12A ÇAT / ERZURUM
İnternet Sitesihttps://cathalkegitim.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe merkezine her türlü ulaşım imkanı mevcuttur.
Ulaşımİlçe Merkezine 0 km. , il merkezine 50 km uzaklıktadır.İl Merkezine otobüs ,minibüs ve diğer ticari araçlarla ulaşım mümkündür.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine 0 km. , il merkezine 50 km uzaklıktadır.
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı71
  • Derslik Sayısı14
Kaynak:https://cathalkegitim.meb.k12.tr/25/03/146621/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)