Erzurum / Aşkale Yeniköy Ortaokulu

Adres:YENİKÖY HALİTPAŞA MAH. 1.KÜMEEVLER KÜME EVLERİ NO 1 İÇ KAPI NO 1 AŞKALE / ERZURUM Web Sitesi:https://askaleyenikoyortaokulu.meb.k12.tr Erzurum Okulları, Erzurum Aşkale Okulları, Erzurum Ortaokulları, Erzurum Aşkale Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Erzurum Ortaokul Haberleri, Erzurum Aşkale Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://askaleyenikoyortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil; gelecek yüzyılın ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde nüfuz ettiren; aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan herkesle diyaloğa açık, düşüncelerini ifade edebilen geleceğin bireylerini yetiştirmek.
MisyonAtatürk´ün ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyemizde eğitim gören herkesi Türk milletinin değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven bireyler yetiştirmek.
Faks(442) 423 2180
AdresYENİKÖY HALİTPAŞA MAH. 1.KÜMEEVLER KÜME EVLERİ NO 1 İÇ KAPI NO 1 AŞKALE / ERZURUM
İnternet Sitesihttps://askaleyenikoyortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİL MERKEZİNE 63 KM. İLÇE MERKEZİNE 10 KM. UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.
UlaşımİL MERKEZİNE 63 KM. İLÇE MERKEZİNE 10 KM. UZAKLIKTA BULUNMAKTADIRULAŞIM OLDUKÇA RAHATTIR KÖY İLE AŞKALE ARASINDA GÜNÜN BELİRLİ SAATLERİNDE ARAÇ BULUNMAKTADIR
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 63 KM. İLÇE MERKEZİNE 10 KM. UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR
Ders Saatleri8:30-15:00
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı48
  • Derslik Sayısı10
Kaynak:https://askaleyenikoyortaokulu.meb.k12.tr/25/02/717740/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)