Erzurum / Aşkale Kavurmaçukuru Yıldız Ünal Soyata İlkokulu

Adres:Kavurmaçukuru Mah. No166 Aşkale/Erzurum Web Sitesi:https://kavurmacukuruilkokulu.meb.k12.tr Erzurum Okulları, Erzurum Aşkale Okulları, Erzurum İlkokulları, Erzurum Aşkale İlkokulları, İlkokul Haberleri, Erzurum İlkokul Haberleri, Erzurum Aşkale İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kavurmacukuruilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağımızda bilgiden ziyade bilgiye ulaşmak önemlidir.Öğrenciye hazır bilgi vermekten çok bilgiye ulaşmada ona rehber olmaktır öğretmen için.Ondandır ki ;öğrenmeyi öğrenen,duygu,düşünce ve hayallerini açıkça ifade edebilen;saygılı, sevgili ve çevresine duyarlı;hedefler belirleyen ve bunun için gayret gösteren,araştıran,inceleyen ve sorgulayan öğrenciler yetiştirmektir.
MisyonEğitimin temel ilkeleri çerçevesinde Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyerek;esnek bir program ile çevre koşullarını dikkate alarak,eldeki imkanları en iyi şekilde kullanıp,öğrencilerin bilgiye ulaşmalarında ve öğrenmeyi öğrenme hususunda tüm engelleri kaldırmak en temel görevimizdir.
Başarılar100 Temel Eser Kitap okuma yarışmasında 2. olarak ilçeyi temsil eden okullardan biri olmuştur. 2012 SBS´de 2 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi´ni,2 öğrencimiz Anadolu Lise´sini kazanmıştır.
Faks04424272186
AdresKavurmaçukuru Mah. No166 Aşkale/Erzurum
İnternet Sitesihttps://kavurmacukuruilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriErzurum´un Aşkale ilçesine bağlı, Aşkale ilçesinin güneyinde bulunmaktadır.
UlaşımAşkale ilçe merkezine 42km.
Servis BilgisiServis bulunmamaktadır.
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri08:30-11:40
12:30-14:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma Türüİlkokul, Ortaokul, Anaokulu ve Lojmanlar kömür sobası ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı68
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://kavurmacukuruilkokulu.meb.k12.tr/25/02/717303/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)