Erzincan / Merkez Yaylabaşı İlkokulu

Telefon:0446 242 42 16 Adres:ALSANCAK MAH. FATİH1 CAD. YAYABASI ORTAOKULU BLOK NO 5 MERKEZ / ERZİNCAN Web Sitesi:https://yaylabasiilkokulu.meb.k12.tr Erzincan Okulları, Erzincan Merkez Okulları, Erzincan İlkokulları, Erzincan Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Erzincan İlkokul Haberleri, Erzincan Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://yaylabasiilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonPaydaşlarımızla(yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği yaparak; çocuklarımızı bir üst öğrenim olan ortaokula en iyi düzeyde hazırlamak ve sosyal bilinci ve sosyal sorumluluğu üst düzeyde olan, bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, sorumluluklarını bilen, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen,Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip,Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen nesiller yetiştirmektir.
Telefon0446 242 42 16
AdresALSANCAK MAH. FATİH1 CAD. YAYABASI ORTAOKULU BLOK NO 5 MERKEZ / ERZİNCAN
İnternet Sitesihttps://yaylabasiilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBeldemiz Erzincan merkeze yakın olması, yeşillik ve ağaçlarla donanmış bir çevrede konuşlanmış olması ve Ergan Dağı kayak merkezinin yanında olmasından dolayı cazip ve eğlenceli bir yerleşim yeridir.
UlaşımErzincan Merkez ilçeye ve İl merkezine 12 km uazkalıktadırHer saat başı güzergah minibüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkErzincan Merkez ilçeye ve İl merkezine 12 km uazkalıktadır
Ders Saatlerisabah: 08.20
öğlen: 11.50
akşam: 14.30
etüt ve egz. 16.00
Isınma TürüKömür Yakıtlı Kalorifer Sistemi
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı116
  • Derslik Sayısı8
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://yaylabasiilkokulu.meb.k12.tr/24/01/733137/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)