Erzincan / Merkez Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulu

Telefon:(0446) 226 49 55 Adres:YUNUS EMRE MAH. 566 SK. ERZINCAN ŞEHİT SÜLEYMAN AYDIN ORTAOKULU SİTESİ NO: 3 MERKEZ / ERZİNCAN Web Sitesi:https://sehitersuleymanaydinoo.meb.k12.tr Erzincan Okulları, Erzincan Merkez Okulları, Erzincan Ortaokulları, Erzincan Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Erzincan Ortaokul Haberleri, Erzincan Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitersuleymanaydinoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen,kendisi ve arkadaşarına karşı dürüst olabilen,sağlıklı yaşamayı amaç edinebilen,kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, ülkesini ve milletini seven, ülkesinin gelişimi için üzerine düşen sorumluluğu taşıyan,milli manevi ve ahlaki değerlere sahip, zamanını iyi planlayan ve kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir.
MisyonTürk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir. İnanıyoruz ki… Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. İnanıyoruz ki… Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki… Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. İnanıyoruz ki… Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki… Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı onları koruyup gözetiriz. Farkındayız ki… Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Telefon(0446) 226 49 55
AdresYUNUS EMRE MAH. 566 SK. ERZINCAN ŞEHİT SÜLEYMAN AYDIN ORTAOKULU SİTESİ NO: 3 MERKEZ / ERZİNCAN
İnternet Sitesihttps://sehitersuleymanaydinoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriyunus emre mah. 5656 sokak no:8 erzincan merkez
Ulaşımşehir merkezişehir içi minibüslerle sürekli ulaşım vardır.
Merkezden Uzaklıkşehir merkezi
Ders Saatleri8:30-15:20
Isınma Türüdoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı30
  • Öğrenci Sayısı314
  • Derslik Sayısı18
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehitersuleymanaydinoo.meb.k12.tr/24/01/705994/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)