Erzincan / Merkez Şehit Astsubay Uğur Fetih Özdemir Ortaokulu

Telefon:4462239694 Adres:BAHÇELİEVLER MAH. 64 SK. ŞEHİT ASB UĞUR FETİH ÖZDEMİR ORTAOKULU BLOK NO: 26 MERKEZ / ERZİNCAN Web Sitesi:https://sehitugurfetihozdemir.meb.k12.tr Erzincan Okulları, Erzincan Merkez Okulları, Erzincan Ortaokulları, Erzincan Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Erzincan Ortaokul Haberleri, Erzincan Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitugurfetihozdemir.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin sadece Türkiye’de değil dünya ölçeğinde okul öncesi ve sonrasında rekabet edebilecek bilgi kapasitesine ulaştırmak için gerekli tüm eğitim ve altyapı yatırımlarını gerçekleştirerek Türkiye´de ve dünyada örnek, öğrencilerimize ve ülkemize değer katan bir eğitim kurumu oluşturmak.
MisyonYurt içinde ve yurt dışında hizmet verecek olan bugünün çocukları, geleceğin liderlerini, çağın gereksinimleri doğrultusunda hayata hazırlayarak onları çağdaş uygarlığın yapıcı, üretici, seçkin bir ortağı yapmak.
Öğrencilerimize edindikleri bilgileri yaşama aktarmalarını sağlayacak bir bakış açısı kazandırarak, kendisi ve çevresiyle barışık ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, gelişen ve değişen teknolojiyi yaşam biçimi haline getirmiş, üretken, düşünen, araştıran, sorgulayan, kendi kendine karar veren, kararlarının sorumluluğunu taşıyabilen, özgüveni gelişmiş,Atatürkçü ve mutlu bireyler yetiştirmek.
Telefon4462239694
AdresBAHÇELİEVLER MAH. 64 SK. ŞEHİT ASB UĞUR FETİH ÖZDEMİR ORTAOKULU BLOK NO: 26 MERKEZ / ERZİNCAN
İnternet Sitesihttps://sehitugurfetihozdemir.meb.k12.tr
Harita
UlaşımMerkezdeToplu taşıma araçları(Özel halk Otobüsü)
Merkezden UzaklıkMerkezde
Ders Saatleri08.00-16.00
Isınma TürüKalorifer-Doğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı34
  • Öğrenci Sayısı424
  • Derslik Sayısı18
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehitugurfetihozdemir.meb.k12.tr/24/01/733113/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)