Erzincan / Merkez Melikşah İlkokulu

Telefon:0(446) 228 53 55 Adres:ERGENEKON MAH. ŞEHİT POLİS SALİH ZENGİN 125 SK. MELİKŞAH İLKOKULU NO 9 MERKEZ / ERZİNCAN Web Sitesi:https://meliksahilkokulu.meb.k12.tr Erzincan Okulları, Erzincan Merkez Okulları, Erzincan İlkokulları, Erzincan Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Erzincan İlkokul Haberleri, Erzincan Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://meliksahilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEn değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en karlı yatırımın insanı eğitmek bilinciyle, öğrencilerimizi başka destek eğitimin kurumlarına ihtiyaç duymayacak şekilde; çağdaş eğitim düzeyine ulaşan bireyler olarak; bilgiyi en değerli hazine kabul edip kullanan, milletini ve ailesini seven kendisiye barışık farklılıkları zenginlik olarak algılayan üretken bireyler yetiştirmektir.
Bu çalışmaları öğrenci, veli, öğretmen ve diğer çalışanlarla birlikte “Bu okul benim ikinci evim” düşüncesini yerleştirerek gerçekleştirmek.
MisyonBilgi çağını yansıtan, çağdaş, özgür düşünüp, düşüncesini ifade edebilen ve yaşama geçiren bireylere öncülük eden bir eğitim modelini gerçekleştirmektir. Sürekli değişen toplum ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir anlayışla üretken, katılımcı ve paylaşımcı, sevgi eksenli, öğrenci odaklı ve toplum için anlamlı bir eğitim hizmeti sunmaktır. Araştırmacı, kendini gerçekleştiren, öğrenmeyi yaşam tarzı haline getiren, özgün ve özgür bireyler yetiştirmektir. Karşılaştığı engelleri kararlılık ve cesaretle aşabilen bireyler yetiştirmektir. Yenilikte ve üretkenlikte lider bir kurum olmaktır.
Yenilikte ve üretkenlikte lider bir kurum olmaktır.
Telefon0(446) 228 53 55
AdresERGENEKON MAH. ŞEHİT POLİS SALİH ZENGİN 125 SK. MELİKŞAH İLKOKULU NO 9 MERKEZ / ERZİNCAN
İnternet Sitesihttps://meliksahilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMelikşah İlkokulu Erzincan´ın batı bölgesinde bulunan Ergenekon mahallesindedir.
UlaşımMerkez İlçeŞehir içi toplu Ulalım araçları ile okula gidilebiliyor.
Merkezden UzaklıkMerkez İlçe
Ders Saatleri8:15 - 14:35
Yabancı Dilİgilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı28
  • Öğrenci Sayısı560
  • Derslik Sayısı20
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://meliksahilkokulu.meb.k12.tr/24/01/707240/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)