Erzincan / İliç Sabırlı İlkokulu

Telefon:0(446)711 2765 Adres:SABIRLI KÖYÜ SABIRLI KÜME EVLERİ SABIRLI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 39 İLİÇ / ERZİNCAN Web Sitesi:https://sabirli.meb.k12.tr Erzincan Okulları, Erzincan İliç Okulları, Erzincan İlkokulları, Erzincan İliç İlkokulları, İlkokul Haberleri, Erzincan İlkokul Haberleri, Erzincan İliç İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sabirli.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
MisyonMillî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
Telefon0(446)711 2765
AdresSABIRLI KÖYÜ SABIRLI KÜME EVLERİ SABIRLI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 39 İLİÇ / ERZİNCAN
İnternet Sitesihttps://sabirli.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz köy merkezinde bulunmaktadır.
Ulaşım6 kmKendi imkanınızla sağlanmaktdır.
Merkezden Uzaklık6 km
Servis BilgisiServis bulunmamaktadır.
Ders Saatleri08:30-14:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı26
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://sabirli.meb.k12.tr/24/03/712544/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)