Erzincan / İliç 23 Nisan İlkokulu

Telefon:4467112266 Adres:KAZIM KARABEKİR MAH. HİLMİ FIRAT CAD. 23 NISAN ILK OKULU BLOK NO: 1 İLİÇ / ERZİNCAN Web Sitesi:https://ilic23nisanilkokulu.meb.k12.tr Erzincan Okulları, Erzincan İliç Okulları, Erzincan İlkokulları, Erzincan İliç İlkokulları, İlkokul Haberleri, Erzincan İlkokul Haberleri, Erzincan İliç İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ilic23nisanilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
MisyonÖğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, kendilerine güvenen, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, ulusal kültürünü önemseyen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.
Telefon4467112266
AdresKAZIM KARABEKİR MAH. HİLMİ FIRAT CAD. 23 NISAN ILK OKULU BLOK NO: 1 İLİÇ / ERZİNCAN
İnternet Sitesihttps://ilic23nisanilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİliç ilçesi Erzincan ilimize bağlı 9 ilçeden biridir. Bu ilçe şehir merkezine yaklaşık 117 km uzaklıktadır. Kara ve demir yolları mevcuttur. Erzincan´ın güney batısında, nispeten ılıman iklime sahiptir, baraj ve HES vardır, Türkiye´nin en büyük 2. altın madenini bünyesinde barındırır.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı ise 117 km dir tren, karayolu
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı ise 117 km dir
Öğretim Şeklinormal
Ders Saatleri08:30-15:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı396
  • Derslik Sayısı15
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://ilic23nisanilkokulu.meb.k12.tr/24/03/712463/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)