Erunalmun 2024

Okulumuz Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen MUN Konferansımız 1-4 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya Bilim Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirilmiştir. Konferansımıza Antalya'nın tüm devlet ve özel liselerinden 550 öğrenci kabul edilmiştir.

Mun; Birleşmiş Milletler Konferansı simülasyonudur. Konferans dili “İngilizcedir”. Konferansta her ülkeyi temsil eden bir delege bulunur. "UNODC, WHO, INTERPOL, The Taiwan Strait Conflict, UNSC, Warsaw Pact, Peloponesian War, Spanish Civil War, Specpol" olarak toplam 9 komiteden oluşan konferansımız açılış seremonisiyle başlamış olup, dört gün süren oturumlarda komiteler çalışmalarını tamamlamış, önergeler sunulmuş, kapanış seremonisinde tüm komitelerdeki başarılı delegelere ödülleri takdim edilmiş ve tüm katılımcılara katılım sertifikaları verilmiştir.

MUN konferansı katılımcıların dünya sorunları, dünya tarihi ve siyaseti, uluslararası ilişkiler gibi alanlarda genel kültür ve bilgilerini arttırmalarına, İngilizcelerini geliştirmelerine, tamamıyla resmi bir formattan oluşan bir konferansta resmi kuralları ve düzeni tecrübe etmelerine olanak sağlar.

Konferans öncesi hazırlık süreci, katılımcıların başvurularının takibi ve komitelerin düzenlenmesi, komite yöneticilerinin belirlenmesi gibi konferans öncesi ve konferans sürecinde tüm iş ve işlemlerin akademik ve organizasyon yöneticisi öğrenciler tarafından yapıldığı bu konferans öğrencilerin organizasyon ve yönetim becerilerini de sergiledikleri ve kendilerini geliştirdikleri bir platformdur.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Döşemealtı Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)