Ertelenen Öğretmenler Günü Programı

Gaziantep'te şehit düşen Ayşenur ALKAN için 24 Kasımda yapılması gereken program ertelenmişti.

Suriye'nin Ayn el-Arab bölgesi kırsalındaki PKK/YPG'li teröristler, 21 Kasım Gaziantep Karkamış ilçesine peş peşe saldırı düzenledi. Roketli ve havanlı saldırılarda Kocatepe İlkokulu'nda görevli öğretmen Ayşenur Alkan şehit oldu.

Teröristlerin saldırısı sırasında şehit düşen öğretmen Ayşenur Alkan'ın ismi, okulda yaşatılacak. Kocatepe İlkokulu'nun ismi, Öğretmen Ayşenur Alkan olarak değiştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, terör örgütü PYD/PKK tarafından Karkamış ilçesine yapılan roketli saldırıda şehit olan Öğretmen Ayşenur Alkan'ın anısına "24 Kasım Öğretmenler Günü Yol Koşusu ve Halk Yürüyüşü" düzenlendi.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve eğitim neferleri olarak şehit düşen tüm öğretmenlerimiz  saygı ve şükranla anıldı.

Müdür Yardımcımız Emine ÖZDEMİR'in yaptığı duygu yüklü konuşma ile başlayan program öğrencilerimizin öğretmenleri için okuduğu şiirler ve söylediği şarkılarla devam etti. Slayt gösterileri ve öğretmenlerimizin oluşturduğu mini koro ile tamamlanmış oldu.

Bir arada tüm öğretmenlerle yenilen yemekte güzel bir aile ve iyi bir kurum olduğumuz Müdürümüz Kamil Cem CANATAR tarafından belirtilirken belediyemizin gönderdiği hediyeler öğretmenlerimize takdim edildi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şehitkamil Abdulkadir Konukoğlu Özel Eğitim İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)