Erdal Döneli - 4a Sınıfı Proje Çalışmaları

HAYDİ GÖSTER SEVGİNİ ! (LET'S SHOW YOUR LOVE !)

 

 

  Projemiz; İçinde yaşadığımız toplumlarda meydana gelen şiddet, güvensizlik, kaygı, öfke ve bunlarla gelen mutsuzluklarla mücadelede sevgiyi yüceltmek ve sevgi ifadelerini ön plana çıkararak toplum barışına katkıda bulunmak üzere planlanmıştır.

    Bu eTwinning projemizi  Kapızlı Rasim Bozbey İlkokulu öğretmenlerinden Erdal DÖNELİ  4/A sınıfı öğrencileriyle birlikte 4 yabancı (İtalya-Polanya-Sırbistan-Hırvatistan) ve 28 Türkiye'den ortaklarıyla birlikte Eylül ayından itibaren  yürütmeye başlamışlardır.

   Projemizin çalışmalarına Kapızlı Rasim Bozbey İlkokulu idarecileri , okul öğretmenleri ve öğrenci velileri de destek sağlamışlardır.

   Projemiz amacı doğrultusunda sevgiyi ön plana çıkartmış ve planlanan şekilde sevgi ifadelerini Ata sevgim-Bayrak Sevgim-Vatan Sevgim-Hayvan Sevgim-Anne Sevgim-Çocuk Sevgim-Yaşlı Sevgim-Çevre Sevgim-Doğa Sevgim- Yeni Yıl Sevgim.....gibi çeşitli başlıklar altında yürütülmüştür. Projemiz başlangıç ,ara ve dönem sonu değerlendirme anketleriyle değerlendirilmiştir. Projemiz yürütülmesi aşamalarında EBA haberleri, Facebook, instagram ve whatsapp araçılığıyla yaygınlaştırılmıştır.

   Projemiz öğrencilerimize sevginin önemini ve iletişim becerilerini kazandırmıştır. Ayrıca öğrencilerimize  web-2 araçlarını ve teknolojik araç kullanım yollarını göstermiştir.

      Projemizin sergisi pandemi sürecinden dolayı bütün ortakların katılımıyla sanal sergi şeklinde düzenlenmiştir. Projemizin yürütülmesi tamamen işbirliğine dayalıdır.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Silifke Kapızlı Rasim Bozbey İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)