Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erol Şimşek Okulumuzu Ziyaret Etti

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem ilk ders gününde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erol ŞİMŞEK okulumuza ziyarette bulundu.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem ilk ders gününde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erol ŞİMŞEK okulumuza ziyarette bulundu.

Okul Müdürümüz İzzettin BAKAN ve Müdür Yardımcımız Gökhan ŞİMŞEK tarafından karşılanan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzda yaptığı incelemelerin ardından öğretmenlerimiz ile bir araya geldi. Öğretmenlerin hal ve hatırını sorduktan sonra öğrenci durumlarına değinen Sayın ŞİMŞEK, öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanmasının ve okuduğunu anlamasının ne denli önemli olduğuna vurgu yaptı. Öğrencilerimizin yarışmalara, etkinliklere ve sportif faaliyetlerine katılmasını isteyen Sayın ŞİMŞEK, okulumuzun katıldığı faaliyetler hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerimizin de sosyal ve kişisel gelişimleri için benzer faaliyetlere katılması konusunda telkinde bulundu. Öğretmenlerimizin isteklerinin olup olmadığını soran Sayın ŞİMŞEK öğretmenlerimize iyi dersler diyerek okuldaki incelemelerine devam etti.

 

                Ders zilinin çalması ile sınıflarımızı ziyaret eden Sayın ŞİMŞEK, öğrencilerimiz ile görüştü. Öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanmasının ve bol bol kitap okumasının çok önemli olduğuna değinerek öğrencilerin kendi çalışma stratejileri hakkında bilgi aldı. Sayın Müdürümüz ders öğretmenlerine ve öğrencilerimize başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldı. 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Erciş Şehit Fırat Torunoğlu Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)