Erasmusdays 9 - 14 Ekim 2023 Etkinlikleriyle Türkiyemiz ve Avrupada Bir Işık Yakıyoruz!

9-14 Ekim 2023 tarihleri arasında "Erasmusdays" etkinlikleri kapsamında okulumuzda Erasmus ve Erasmus+ 2020-1-TR01-KA102-091915 Avrupa`da E-Ticaret Uygulama Yöntemleri Stajı Proje hareketliliği hakkında bilgilendirme ve sunumlar yapıldı. Büro Yönetimi ve Yönetici Sekreterliği Alanı Bölüm Şefi Nezahat TEZ ve proje ekibi tarafından düzenlenen etkinlikte, daha önceden okulumuzun gerçekleştirmiş olduğu Almanya Staj Projesi’ne katılan mezun öğrencimiz Mustafa Uğur BEŞER, projeye katılan ekiple birlikte yaşadıkları deneyimleri, kazandıkları becerileri ve gözlemleri katılımcılarla paylaştı.

Bu yıl proje ekibinde yer alacak okulumuz öğretmeni Dilek Neslihan AKTUĞ  "Erasmusdays" etkinlikleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Etkinlikte okulumuz Pazarlama ve Perakende Alanı Bölüm Şefi Dilek İNAN, E-Ticaret ile birlikte Türkiye ve dünyada olan gelişmelerle ilgili öğrencilere bilgi vererek, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Erasmusdays 2023 kutlamaları için öğrencilerimize daha somut bilgilendirme yapılabilmesi adına okul dergisi ve broşürlerimiz öğretmen ve öğrencilerimize dağıtılarak, Almanya ve Türkiye Erasmus+ panosu ile Erasmus+ programlarına öğrencilerin ilgi ve merakı artırılmaya çalışıldı.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Niğde Merkez Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)