Erasmus+ Projemizin Almanya'daki Staj Eğitimi Belge Dağıtım Töreni İle Sona Erdi.

2021 yılı çağrı döneminde Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen 2021-1-TR01-KA122-VET-000016611 numaralı "Turhal Mesem Avrupa'da Mesleki Eğitim Stajı" adlı projemiz kapsamında Almanya - Recklinghausen-Herne'de 6 işletmede Motorlu Araçlar Teknolojisi alanında 12 öğrencinin katılımı yaptığımız 28 günlük staj eğitimi Ev sahibi ortağımız olan 3A Bildung & Service işletme yetkilisi İlhan BELEK'in katılımları ile dağıtılan EROPASS ve Katılımcı Belgelerinin dağıtımı ile sona erdi.

Bu staj faaliyetimiz ile 12 öğrencimiz servis niteliğinde 6 işletmede Motorlu Araçlar Teknolojisinde staj yaparak mesleki gelişimlerine katkı sağladılar. Ayrıca hafta sonları Tarihi-Kültürel geziler yapıldı.  

Öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarına büyük katkısı olacak olan iş başında yerinde eğitim, staj çalışmaları için Motorlu Araçlar Teknolojisi alanından 3 öğrencimiz ve  1 öğretmenimiz 4 haftalık staj çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamlamışlardır. Çalışmalara katılan öğrenci ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Tokat Turhal Turhal Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)