Erasmus+ Projemizin ''6 Ulus Meclisi'' Etkinlikleri Devam Ediyor

   2020-1-UK01-KA229-079003_6 Numaralı "Voices of the Earth (V.O.T.E)" adlı Erasmus+ projemizin "6 Ulus Meclisi" etkinlikleri devam ediyor. Covid 19- Pandemi nedeniyle ertelenen İngiltere hareketliliğine ait online etkinliklerden bir yenisi 30 Nisan 2021' de gerçekleşti.

   Toplantıda proje ortağı altı okul da hazır bulundu. (Kutlukent 80. Yıl İlkokulu ,İngiltere'den (Appleby-In-Westmorland, United Kingdom) Bolton Primary School, İtalya'dan [San Giovanni Rotondo (FG), Italy ICS "Pascoli-Forgione"] San Giovanni Rotondo, İspanya'dan (Castelldefels, Spain) Escola Els Pins, Yunanistan'dan (Rhodos-Greece) 3rd Primary School of Rhodes ve Bulgaristan'dan (Varna, Bulgaria) Vtoro OU "Nikola I. Vapcarov" okulları)

  Bolton School tarafından kültürel tanıtım amaçlı olarak düzenlenen toplantıda İngiliz 5 çayının tarihçesinden kısaca bahsedildi ve kullanılan çay fincanı ve tutuşu betimlendi.

  Bolton School öğrencileri öğretmenlerinin nezaretinde 5 çayı için minik sandviçler hazırladı ve bunun tabakta sunumundaki inceliklerden bahsedildi.

  5 çayı masasının olmazsa olmazı çiçek düzenlemesi için de bir etkinlik düzenleyen Bolton School öğrencileri, öğremenleri ile birlikte çok özel Kraft çiçekler hazırladılar.

  Son olarak Kraliyet Ve Ulusal Bayramlarında kullandıkları üçgen flama süslemeler yapan başka bir grup öğrenci, 5 çayı masasının dekorasyonu için gerekli son parçayı da tamamladılar.

  İlgiyle tüm sunumu izleyen okulumuz öğrencileri, zoom programının chat kısmından yazdıkları selamlaşma ve iyi niyet sözcükleri ile etkinliklere katıldı. Bu katılım, İngiliz ev sahibi okul tarafından memnuniyetle karşılandı.

  Okulumuz 40 öğrencisi ile bu etkinliğe katıldı. Nurbanu Bölükbaş, Ali Rıza İpekçioğlu, Eren Sağlam, Haticenaz Çolakoğlu, Berat Öztürk, Bedirhan Kızıldağ, Ecrin Yücel, Muhammet Ali Halil, Selen Halil, Beren Halil, Hazal Maden, Muhammet Hasan Orhan Baycan, Fatmanur Ortahisar, Rabianur Ortahisar , Ali İhsan Bilgin, belinay Kızıldağ, Zeynep Sena Küçük, Serra Kökden, Ayşegül Çiçek, Erdem Onat Çalık, Recep Efe Şentürk Muhammet Efe Çalık, Muhammet Furkan Eren Öztürk, Belinay Sağlam, Buğlem Su Sağlam, Emir Kayra Koç, Esma Beren Emuce, Mert Ali Çelik, Azranur Sağlam, Akif Eren Aydın, Bedia Serra Çiğdem, Hümeyra Ayyıldız, Muhammet Kayık, Ömer Ali Civelek, Sahra Naz Çaylayık, Zehra Aydın, Hira Nur Erman, Selin Zehra Utku okul Müdürümüz İsmail Kökden, müdür yardımcılarımız Suna Akkuş ve Fatif Mehmet Çeşme ile öğretmenlerimiz Nurşen Dirican, Münevver Çakır Ertekin ve Belgin Tunç rehberliğinde katıldıkları bu etkinlikten güler yüzlerle ve kendilerine güvenleri artmış olarak çıktılar.

 Proje etkinlikleri hedef faaliyetler kapsamında devam edecek.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Tekkeköy Kutlukent 80. Yıl İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)