Erasmus+ Projeleri Kapsamında Yapılacak Olan Öğretmen - Öğrenci Hareketliliği İçin Katılımcı Seçimi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erasmus+ Programında akredite olmuştur.  Bu program dahilinde Okul Eğitim Alanında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülmekte olan 2022-1-TR01-KA121-SCH-000063613 numaralı proje için okulumuz öğrenci ve öğretmenleri arasından katılımcı adayları seçilecektir.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erasmus+ Programında akredite olmuştur.  Bu program dahilinde Okul Eğitim Alanında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülmekte olan 2022-1-TR01-KA121-SCH-000063613 numaralı proje için okulumuz öğrenci ve öğretmenleri arasından katılımcı adayları seçilecektir. Okulumuz değerlendirme komisyonu tarafından projeye katılımcı olarak 5 asil 5 yedek öğretmen ve 5 asil 5 yedek öğrenci seçilecektir.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülmekte olan 2022-1-TR01-KA121-SCH-000063613 numaralı Okul Eğitim Alanında Erasmus+ Akreditasyonu projeleri kapsamında yapılacak olan Öğretmen-Öğrenci hareketlilikleri için resmi yazıya istinaden kriterler belirlenmiş olup aşağıdaki formu tüm okul öğretmenleri ve ilgili öğrenciler tarafından 04.01.2023 mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir.

Katılımcı Öğretmen Seçim Anketi:
https://forms.gle/beWejEsx6TjoqDty9

Katılımcı Öğrenci Seçim Anketi:
https://forms.gle/BTjFraWdK3EXYJwt8


Birinci aşama değerlendirme süreci sonuçlandığında öğretmen ve öğrencilerden motivasyon mektubu ve ek belgeler istenecektir.

İkinci aşama değerlendirmede öğrenciler yabancı dil sınavına tabi tutulacak ve alınan puan sıralamaya etki edecektir.

 

 

 

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ SEÇİM KRİTERLERİ

 

Ø  Öğretmen ve öğrenci seçimi yapılırken tüm öğretmen ve öğrencilere duyuru yapılacaktır.

Ø  Öğretmen ve Öğrenci seçim kriterleri Resmi Yazıya eklenecektir.

Ø  Hareketlilik uygulama rehberinde belirtildiği şekli ile okul müdürü ve hareketlilik yürütme kurulunca oluşturulan öğretmen ve öğrenci hareketlilikleri katılımcı seçim komisyonu;

-         Tüm katılımcıların faaliyetleri en verimli şekilde gerçekleştirmeyi sağlayacak yabancı dil yeterliliğine sahip olmaları gerekmektedir. Yeterli düzeyde olmayanlar ise Adıyaman Mem ARGE tarafından verilecek olan 120 saatlik kursa katılımları zorunlu olacaktır. Kursa katılıp yapılacak sınavda başarılı olan

-        Yerel ve Ulusal yarışmalarda derece alan Öğretmen ve öğrenciler, LGS ve YKS'de fark gösteren öğretmenler vb.,

-        Yaygınlaştırma faaliyetlerinde görev almayı kabul eden,

-         Kazanımların diğer öğretmen ve idarecilere aktarılmasında görev almayı kabul eden,

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adıyaman Merkez Adıyaman Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)