Erasmus Plus Projelerimiz

 Aşağı Kirazca İlkokulu Müdürlüğü olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı içerisinde başvuru yapılan ERASMUS PLUS projelerimiz;

 

1-      KA210-SCH - Small-scalepartnerships in schooleducation (KA210-SCH) 

2-      KA122-SCH - Short-termprojectsformobility of learnersandstaff in schooleducation (KA122-SCH)  okulumuz müdür yardımcısı Sezai POYRAZ'a ve proje ekibine teşekkür ederiz.


 

AŞAĞI KİRAZCA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİNDE BAŞVURUSU YAPILAN ERASMUS PLUS PROJELERİ 

1-      KA210-SCH - Small-scalepartnerships in schooleducation (KA210-SCH)

 Proje Başlığı:ProtecttheBiodiversty, Savethe Planet

Proje Özeti: Projemizin ana hedefi sürüdürlebilir çevre eğitimin kalitesini arttırarak iklim değişikliği ile mücadele etmektir. Özel amacı ise Dijital becerilerin kullanılarak biyoçeşitliliğin korunmasına katkı sunmaktır. Öğrencilerin biyoçeşitlilikokur yazarlığı konusunda bilgi ve farkındalılarını arttırmak. Kodlama, algoritmik ve analitik düşünce becerileri kazandırarak, bu becerileri iklim değişikliği ile mücadele etme konusunda projeler geliştirmeye teşvik etmek. İyi uygulama örneklerini transfer etmek.

Proje Faaliyetleri:Ulus ötesi ortakların işbirliği ile 4 adet faaliyet planlanmıştır. 1-Proje Başlangıç Toplantısı- Ocak 2024, 2- Öğrenme Öğretme Faaliyeti Biyoçeşitliliği korumak için kodlamaya başa, 3- Öğrenme Öğretme Faaliyeti (coodweek, codehour) Kasım 2024,). 2. Ulus ötesi proje toplantısı

Proje Beklenen Sonuçları:Projemiz sonunda öğrencilerin programlama dilleri ve bununla proje geliştirme becerilerini arttırmak, biyoçeşitlilikokur yazarlığı konusunda bilgi ve farkındalıklarını arttırmak. En az 5 seviyeli oyun yazmak. İklim değişikliği ile mücadelede personelin bilgi ve farkındalıklarını arttırmak, uluslararsı işbirlikleri geliştirmek. İyi uygulama örneklerini transfer ederek öğretim programına entegre edilmesine katkı sunmak.

   

2-      KA122-SCH - Short-termprojectsformobility of learnersandstaff in schooleducation (KA122-SCH) 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Arifiye Aşağı Kirazca İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)