Erasmus Plus Akreditasyon Faaliyeti Başarıyla Tamamlandı

 

 

ERASMUS PLUS AKREDİTASYON FAALİYETİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI.

Okulumuz İngilizce Öğretmenleri Ayşe Deveci ve Işıl Gılıç Avusturya'nın Viyana kentinde  dijital yeterlikler alanında iş başı gözlem faaliyeti gerçekleştirmiştir.

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ 2021 Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Avusturya'nın Viyana kentinde BGRG 8 Albertgasse Gymnasium'da gerçekleştirilen iş başı gözlem etkinliği ile öğretmenlerimiz 21. Yüzyıl becerileri konularında yeterliklerini artırdılar. 

11-17 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen hareketlilikte öğretmenlerimiz dijital yeterlik, girişimcilik, liderlik gibi yeterliklerinin yanı sıra Viyana'da çeşitli kültürel geziler ile Avusturya tarihi ve kültürü ile bilgi sahibi oldular. Hareketlilikten sonra öğretmenlerimiz oradaki gözlemlerini okulumuzda bir toplantı yaparak öğretmenlere sundular. Yapılan toplantıda akreditasyon faaliyeti bir video eşliğinde öğretmenlere anlatılmıştır. Bunun yanı sıra öğrencilere sunum yapılmış ve Erasmus Days kapsamında öğrenciler tarafından panolar hazırlanmıştır. Böylece öğretmenlerimiz hem kültürel hem de eğitim ve öğretimle ilgili bu güzel deneyimlerini tüm okulla paylaşmış oldular. 

Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor başarılarımızın devamını diliyoruz.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Yenişehir Şehit Erol Olçok İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)