Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu Kapsamında Hollanda Rotterdam'da Düzenlenen İşbaşı Gözlem Faaliyetimizi Tamamladık

Yomra Yavuz Selim İlkokulu olarak dahil olduğumuz  Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Hollanda Rotterdam'da düzenlenen İşbaşı Gözlem Faaliyeti başarıyla tamamlandı.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen 2021-TR01-KA121-SCH-000010575 referans numaralı KA121 Okul Eğitimi Erasmus Akreditasyonu kapsamında Hollanda Rotterdam  İşbaşı gözlem faaliyeti 20-26 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

İşbaşı gözlem faaliyetine katılan öğretmenlerimiz , bulunduğu bölgenin en başarılı kurumları arasında yer alan Basisscholl Ababil  okulunda  Hollanda eğitim sistemi ve okulların genel düzeni hakkında bilgi edindiler. Çeşitli derslere katılarak farklı yöntem ve teknikleri gözlemlediler. Sınıflarda bulunan ilkokul düzeyindeki farklı yaşlardaki öğrencilerle  etkinlikler gerçekleştirip şehrimiz ve okulumuzla ilgili bilgi paylaşımında bulundular. Aynı zamanda çeşitli şehirlerde  kültürel gezilere katılarak çevre ve yaşam koşulları hakkında  gözlem yaptılar. Kazandıkları bu tecrübelerinin ülkemize, ilimize ve okullarımıza faydalı olmasını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Yomra Yavuz Selim İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)