Erasmus Öğrencileri Başkan Güler'i Ziyaret Etti

İspanya'nın katalonya bölgesinde mesleki eğitim veren okuldan ilçemizde erasmus+ kapsamında staj yapmak için bulunan öğrenciler Belediye Başkanı Mustafa GÜLER'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür baş Yardımcısı Hasan Hüseyin DEMİRKOL, Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Tuğba TORUN ve staj için ilçemizde bulunan 6 öğrenci katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Güler misafir öğrencilerle birebir sohbet etti. İspanya'dan 30 günlük staj için ilçemize gelen öğrenciler Türkiye'de ve Tavşanlı da olmaktan memnun olduklarını okul yönetimleri tarafından stajın yanı sıra bölgenin tarihi turistik yerlerinin de gezdirildiğini ve bu bölgeyi çok beğendiklerini belirttiler. Başkan Güler Erasmus kapsamında ilçemizde olan öğrencilere günün anısına birer hediye takdim etti. Okul yöneticilerinden de bilgi alan Başkan GÜLER bu tür çalışmaların ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz için önemli olduğunu ve yapmış oldukları bu çalışmalardan dolayı kendilerine de teşekkür etti.

Okul yöneticilerimiz ile misafir öğrencilerimizi makamında kabul eden Belediye Başkanı Mustafa GÜLER'e ev sahipliği için teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Tavşanlı Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)