Erasmus+ Ka210 Projemiz Hibe Almaya Hak Kazandı.

Kurumumuzun 2025 yılı başvuru döneminde hazırladığı AIME Erasmus+ KA210 Küçük Ölçekli Ortaklıklar projesi, Avrupa Birliği tarafından desteklenmeye hak kazandı.Projemiz, yapılan değerlendirme sonucunda 92 puan alarak, hibe almaya hak kazanan 7 proje arasında yerini aldı.

“AIME – Artificial Intelligence or  Me” başlıklı projemiz; Türkiye, Hırvatistan, Romanya ve Polonya ortaklığında yürütülecek olup, yapay zekânın eğitimde etik, yaratıcı ve bilinçli kullanımı konusunda öğrenciler ve eğitmenlerimize yönelik kapsamlı faaliyetler içermektedir.

Projemizle, kurumumuzun uluslararası iş birliklerini güçlendirmeye, dijital eğitim kapasitelerini artırmaya ve yenilikçi uygulamaları yaygınlaştırmaya devam edeceğiz. Bu önemli başarıda emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Şeyma BAĞÇİÇEK'e ve iş birlikçilerimize teşekkür ederiz. 

Gelişmeleri ve proje sürecini web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Ortahisar Ortahisar Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)