Englısh Together - Birlikte İngilizce Projesi Okulumuzda Yürütülmektedir

Okulumuzda, İngilizce öğretmenimiz Havva ÖZTÜRK tarafından, "Birlikte İngilizce (English Together)" projesi kapsamında, Sincan ilçesinde görev yapmakta olan İngilizce öğretmenlerinin katılımları ile toplantı yapılmıştır.

 

"Birlikte İngilizce (English Together)" projesi Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından British Council ve Sabancı Vakfı iş birliği ile bütün kademelerdeki İngilizce öğretmenlerinin mesleki ve alan gelişimlerinin, mesleki işbirliklerinin desteklenmesi amacıyla yürütülmektedir.

 

Bu proje kapsamında öğretmenlerin bireysel öğretim uygulamaları hakkında düşünmeleri, kendi sorunlarını tespit etmeleri ve bu sorunlara birlikte çözüm bulmalarını sağlamak için Mesleki Gelişim Topluluklarında birlikte çalışma becerileri desteklenmektedir. 

Bu proje kapsamında okulumuz İngilizce öğretmeni Havva ÖZTÜRK tarafından  ilçemizde görev yapan ilkokul kademesindeki İngilizce öğretmenlerimizle problemlerimizi konuşmak, fikir alışverişi yapmak ve çözüm yolları aramak için ilk toplantı gerçekleştirilmiştir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Sincan Borsa İstanbul Sincan Kayalıboğaz İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)