Engelsiz Eğitim Paneli Kurumumuzda Gerçekleştirildi

"Haydi Oynayalım, Birlikte Kaynaşalım" projesi kapsamında, Çorum Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin ev sahipliğinde Engelsiz Eğitim Paneli gerçekleştirildi. Hitit Tarih, Kültür ve Eğitim Derneği tarafından Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Çorum Belediyesi ortaklığı ile yürütülen T.C. İçişleri Bakanlığı, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Haydi Oynayalım, Birlikte Kaynaşalım" isimli proje kapsamında gerçekleştirilen Engelsiz Eğitim Paneli'nde;

Çorum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahir Demir "Çorum İlinde Özel Eğitim Hizmetleri,

Prof. Dr. Muammer CENGİL "Manevi Terapi",

Doç. Dr. Rabia Hürrem ÖZDURAK-SINGIN "Avrupa ve Türkiye'de Engellilere Yönelik Tutumlar",

Dr. Öğr. Üyesi Önder İPEK "Hitit Tarihi, Müze ve Ören Yerlerinde Engelli Hakları",

Dr. Naime GÜNEŞ-ÖZLER "Özel Eğitimde Eğitim Ortamları" konusunda sunum yaptılar.

Ayrıca Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Genel Sekreteri Safiye TOKDEMİR'in online bağlantı ile katıldığı panelin moderatörlüğünü ise Prof. Dr. Aygül SÜEL üstlendi.

"Haydi Oynayalım, Birlikte Kaynaşalım" projesi kapsamında gerçekleştirilen Engelsiz Eğitim Paneli'ne Çorum RAM ARGE Birimi öğretmenleri ve aynı zamanda projenin eğitimci ve araştırmacıları Ahmet Onur ÖZ, Eren ŞAHİN ve Yasemin KEYVAN ile Hitit Üniversitesi Engelsiz Üniversite Kulübü öğrencilerinin yanı sıra Çorum ilinde görev yapan öğretmenler, aileler ve STK temsilcileri yoğun katılım sağladı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çorum Merkez Çorum Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)