Engelli Bireylerin Öz Bakım Becerilerine Destek Oluyoruz

 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle öğretmenimiz İmren SARIDOĞAN ve kursiyerleri Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi ziyarette bulundular.

Merkezimiz Cilt Bakım Teknikleri ve Makyaj Yapma Teknikleri kurslarına devam eden kursiyerlerimiz(Özlem AKBAY,Seher İSKİT,Amal Al HAMİD,Ayşen YILMAZ,Elif KOÇ,Gonca GÜVEN,Serpilay BAL,Tülay ÇELİK)ders öğretmenleri İmren SARIDOĞAN eşliğinde,GUSİD(Ankara Güzellik Uzmanları ve Salon işletmecileri Derneği)ve Yenimahalle Lions Kulübü işbirliği ile düzenlenen ''Engelsiz Yaşam Etkinliğine katıldılar.

Etimesgut Belediyesi evsahipilğinde Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili farkındalık yaratmak amaçlandı.

Engelsiz yaşama dikkat çekmek,engelli bireylerin ve ailelerinin sosyal yaşama katılmasına katkı sağlamak için gerçekleştirilen etkinlikte kursiyerlerimiz Ankara'nın çeşitli bölgelerinden gelen güzellik uzamnları ve kuaförler ile birlikte çalıştılar.

Engelli bireylerin ve ailelerinin öz bakımı ile ilgili uygulamalar yapan kursiyerlerimiz onların da sosyal hayatta var olduklarını hatırlatarak farkındalık yarattılar.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Ankara Çankaya Çankaya Başkent Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)