Engelleri Ailemle Aşıyorum

 Sayın Valimizin destekleri ve eşi Sayın Dr. Ayten CANALP'ın himayelerinde, Müdürlüğümüz Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hayata geçirilen "Engelleri Ailemle Aşıyorum Projesi"nin lansmanı yapıldı.

"Engelleri Ailemle Aşıyorum Projesi" ile özel gereksinimli çocuğa sahip ebeveynlerin çocuklarının eğitim süreçlerine ilişkin bilinç düzeylerini artırmayı, özel eğitimli bireylere yaklaşım, özel gereksinimli bireylerin ve ailelerinin hakları öğretmeyi amaçlamaktadır.

Kültür Turizm İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına Valimizin Eşi Hanımefendi Sayın Dr. Ayten CANALP, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURTARAN, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Abdurrahim KUSEN, öğretmenler, özel eğitim öğrencileri ve ebeveynleri katıldı.

Toplantı, RAM Müdürü Mustafa ÇAKAN'ın projeye ilişkin kısa bir bilgi sunumuyla başladı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURTARAN bir konuşma gerçekleştirdi. Batman RAM'da görevli Özel Eğitim Öğretmeni Bahadıtr AKBULUT tarafından da katılım sağlayan ailelere yönelik proje içeriğini oluşturan aile eğitim programının sunumu gerçekleştirildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Batman Merkez Batman Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)