Engeller Hayatın Ritmini Yakalamaya Engel Olamaz

Dünya Engelliler Günü, 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Ve tüm dünyada engelli haklarının hatırlanması, engelli bireylere sosyal hayatın tüm alanlarında fırsat eşitliği sağlanması, özel durumlarıyla beraber karşılaştıkları zorlu yaşam koşullarına dikkat çekmeyi, kısacası onları daha iyi anlayabilmeyi amaçlamaktadır.

 

Bu önemli günün anlamını yansıtan programımız, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleşti. İstiklal Marşıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından şarkılar, gösteriler ve animasyon sunumuyla devam etti.

 

Programda görev alan 3C, 4B, Görme Engelli, Anasınıfı/B ve Hafif Otizm sınıfı öğrencilerimizi hazırladıkları gösteriler dolayısıyla tebrik ediyor; öğrencilerimizin yolunu aydınlatan, onlara her konuda rehberlik eden öğretmenlerimize katkıları ve emekleri için teşekkür ediyoruz.

 

Selim Şahin İlkokulu Ailesi olarak empati kurmayı, engelleri kaldırmak için çabalamayı, engelli arkadaşlarımızın da herkes gibi toplumsal hayata tam katılmalarını sağlamayı görev biliyoruz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Hatay Payas Payas Selim Şahin İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)