Engel Tanımayan Adam ve Bağımlılıkla Mücadele

    Okulumuz Öğrencilerine yönelik olarak 05.03.2018 Salı günü yapılan, Motivasyon Koçu Volkan OĞUZ´un konuşmacı olarak katıldığı "Engel Tanımayan Adam" ve ilçemiz Macar Camisi İmam Hatipi Kazım İNAN, Ekmel Camisi İmam Hatip’i Ramazan Bayram ÖZDEMİR, Korubaşı Hamzalar Camisi İmam Hatip’i Musatafa KARATEKE’ nin “Bağımlılıkla Mücadele” konulu konferansı öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.

       Doğuştan % 86 engelli, iki kolu olmayan, 1.30 mt. boyunda ve 24 yaşındaki  Motivasyon Koçu Volkan OĞUZ, engelli olmasına rağmen "Engel Tanımayan Adam" olarak, her şeyi kendi başına yapabildiğini, hiçbir engelin kendisini durduramadığını söyleyerek öğrencilere yaşam mücadelesi, yaşama sevinci ve yaşama azmi, ufak tefek şeylerin kafalarda dert edinilmemesi gibi birçok konuda kendinden de örnekler vermek suretiyle geniş bir şekilde anlattı.

       Volkan OĞUZ,  ayaklarıyla tuttuğu kalemle yazı yazdığını, ayakları ile çatal kaşık tutarak yemeğini yediğini, bir yandan Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Sağlık Kurumları İşletmeciliğinde eğitimini sürdürürken, bir yandan da işte çalıştığını, aynı zamanda tiyatro oyunlarında oynayıp kısa film çekimi yaptığını anlattı ve okul bahçesinde topla sergilediği şov ile seminerini tamamladı.

        Öğrenciler verilen seminerden çok etkilendiklerini, beğendiklerini, yaşam azminin, yaşam sevincinin ne demek olduğunu bir kez daha öğrenmiş olduklarını söylediler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Gazipaşa Muzkent Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)