Emekli Olan Müdürümüze Veda. . .

Fener Andolu Lisesi, emekli olan müdürüne vedasını gerçekleştiriyor.

          01.01.1956 yılında doğan Ahmet Bozdemir evli ve üç çocuk babasıdır.

              1982 yılında İstanbul Etiler Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliğiyle göreve başladı. Kısa bir süre burada görev yaptıktan sonra askerlik nedeniyle dört ay Ankara'da kaldı. Kırklareli'nde Asteğmen olarak askerliğini tamamladıktan sonra 7 Mayıs 1985'te Zonguldak Gazi İlköğretim Okulu'nda göreve başladı. Burada üç buçuk yıl öğretmenlik, on altı yıl müdür yardımcılığı ve altı yıl müdürlük göreviyle 26 yıl çalıştı. 10 Şubat 2010'da Yayla İlköğretim okuluna geçerek 2018'e kadar burada müdür olarak görev yaptı. 8 Ağustos 2018'de Fener Anadolu Lisesi'ne geçerek 11 Ocak 2021'de buradan emekli oldu. 38 yıllık çalışma hayatında ülkemizde belirli seviyelere gelen öğrencilerin yetişmesinde emeği olan Ahmet Bozdemir yaptığı açıklamada "Milli Eğitim Bakanlığı'nda gerek öğretmen gerek yönetici olarak birlikte görev yaptığım eğitim çalışanı arkadaşlarımla uyumlu ve başarılı çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Meslek yaşamım boyunca her zaman yanımda olan herkese teşekkür ediyorum." diyerek vedasını yaptı.

              Zonguldak Fener Anadolu Lisesi'nde kısa bir süre görev yapmasına rağmen babacan tavrı, sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerine verdiği önem ve destekleriyle öğretmen ve öğrencilerle içten ve samimi bir iletişim kurdu.

              Zonguldak Fener Anadolu Lisesi öğretmenlerine yaptığı veda konuşmasında "Fener Anadolu Lisesi'nde çok güzel günler geçirdiğini, okulun her alanda birçok başarıya imza attığını ve buradaki çalışma ortamını her zaman sevgi ve özlemle hatırlayacağını" söyledi .

              Fener Anadolu Lisesi Ailesi olarak bizler de kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz.    

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Fener Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)