Elbistan Belediyesi'nden Lgs'ye Hazırlanan Öğrencilerimize Karne Hediyesi

 

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz yayınladığı mesajda "Sosyal belediyeciliği de asli görevlerimizden biri kabul ediyor ve ön planda tutuyoruz. Bu kapsamda, geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza verdiğimiz eğitim desteklerini sürdürüyoruz. Bugün de sene sonunda yapılacak LGS sınavına hazırlanan yavrularımıza kaynak kitaplar hediye ettik. Amacımız kentimizin çocuklarının bu yarışta geri kalmamasıdır. Sınava girecek olan çocuklarımızın kaynak sorunu yaşamadan sınava hazırlanmalarına imkan sağlamaya çalıştık. İnşallah bu kitaplardan ziyadesiyle yararlanırlar. Ben bütün çocuklarımıza ve eğitim camiamıza hayırlı tatiller diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sınavlara hazırlanan öğrencilerin kaynak kitap ihtiyaçlarının karşılanmasının eğitime verilen güzel örneklerden birisi olduğunu belirten 8. sınıf öğretmenlerimizden Aziz Güler, Elbistan Belediyesine teşekkür etti.

Karne ve kaynak kitap dağıtımında konuşan Güler: "Başkanımızın bir jestiyle karşılaştık. Çok memnun olduk LGS'ye hazırlanan öğrencilerin kaynak konusunda sıkıntı çektiklerini biliyoruz. Bundan dolayı bu kaynak kitaplar bizim için çok değerli. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Gürbüz'e bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak kitaplarını alan öğrenciler de desteklerinden dolayı Başkan Gürbüz ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)