Elazığ / Merkez Şahsuvar İlkokulu

Telefon:(424)2581399 Adres:Şahsuvar Köyü Merkez ELAZIĞ
Elazığ İli Şahsuvar İlköğretim Okulu Elazığ Bingöl yolu üzerinde bulunmaktadır. Okulumuz Elazığ’a 40 Km uzaklıktadır.
Şahsuvar Köy Minibüsleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca Bingöl İl yol güzergahına kullanan tüm toplu taşıma araçları ile de sağlanabilir.
Web Sitesi:https://sahsuvarilkokulu.meb.k12.tr Elazığ Okulları, Elazığ Merkez Okulları, Elazığ İlkokulları, Elazığ Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Elazığ İlkokul Haberleri, Elazığ Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonBiz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Telefon(424)2581399
AdresŞahsuvar Köyü Merkez ELAZIĞ
Elazığ İli Şahsuvar İlköğretim Okulu Elazığ Bingöl yolu üzerinde bulunmaktadır. Okulumuz Elazığ’a 40 Km uzaklıktadır.
Şahsuvar Köy Minibüsleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca Bingöl İl yol güzergahına kullanan tüm toplu taşıma araçları ile de sağlanabilir.
İnternet Sitesihttps://sahsuvarilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYaklaşık 150 haneli bir köydür.
UlaşımŞahsuvar Köy Minibüsleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca Bingöl İl yol güzergahına kullanan tüm toplu taşıma araçları ile de sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkElazığ İli Şahsuvar İlköğretim Okulu Elazığ Bingöl yolu üzerinde bulunmaktadır. Okulumuz Elazığ’a 40 Km uzaklıktadır.
Ders SaatleriBaşlama 8:15 Bitiş 14:50
Isınma TürüOkul Kömürlü Kalorifer ile ısıtılmaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı59
  • Derslik Sayısı4
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sahsuvarilkokulu.meb.k12.tr/23/01/718863/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)