Elazığ / Maden Atatürk Ortaokulu

Telefon:04244412032 Adres:Cami Kebir Mah. Okullar Cad. Maden ELAZIĞ Web Sitesi:https://madenataturkoo.meb.k12.tr Elazığ Okulları, Elazığ Maden Okulları, Elazığ Ortaokulları, Elazığ Maden Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Elazığ Ortaokul Haberleri, Elazığ Maden Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://madenataturkoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyler yetiştirmek.
MisyonAtatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerni sağlamaktır. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Telefon04244412032
AdresCami Kebir Mah. Okullar Cad. Maden ELAZIĞ
İnternet Sitesihttps://madenataturkoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe merkezi.
UlaşımOkulumuz Maden İlçe merkezindedir. İle olan uzaklığı 78 kmdir.
Düzenli servis mevcuttur.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Maden İlçe merkezindedir. İle olan uzaklığı 78 kmdir.
Ders Saatleri08.30 / 15.00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı110
  • Derslik Sayısı4
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://madenataturkoo.meb.k12.tr/23/08/729252/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)