Eğitimcilerimiz Erasmus+ Ka122 - Adu Yetişkin Eğitimi Projesi Kapsamında Belçika'ya Gidiyor

Kurumumuz Adapazarı Halk Eğitimi Merkezinin eğitimcileri "Yetişkin Eğitiminde e-Öğrenme Yaklaşımı" adlı Erasmus+ KA122-ADU projesi kapsamında 27 Nisan-03 Mayıs 2023 tarihleri arasında Belçika'nın Gent şehrine gidiyor.

Belçika'nın Gent şehrinde gerçekleştirilecek projenin hareketlilik öncesi bilgilendirme ve hazırlık toplantısı yapıldı. Kurum Müdürümüz Faruk KIRAL ve proje koordinatörü Mahmut ÜNEY toplantıda proje ile ilgili sunumlar yaptı.

Yapılan sunumlarda projenin hareketlilik faaliyetleri konusunda bilgilendirme, tanıtım ve hazırlık çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldı. Toplantıda Belçika'nın Gent şehrinde, eğitimcilerin alacağı yapılandırılmış kurs eğitimi ve kurs faaliyetleri, teknik ve kültürel geziler, konaklama, yeme-içme, rehberlik, güvenlik, iletişim, ulaşım, hareketlilik öncesi hazırlıklar ve hareketlilik sonrası faaliyetler ile ilgili bilgiler verildi.

Kurumumuzdan 10 eğitmen, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının bünyesindeki Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Personelinin "Öğrenme Hareketliliği Programı"ndan hibe desteği alan 2022-1-TR01-KA122-ADU-000076885 nolu "Yetişkin Eğitiminde e-Öğrenme Yaklaşımı"adlı proje kapsamında Belçika'nın Gent şehrinde bir haftalık yapılandırılmış kurs eğitimi alacaklar.

Proje kapsamında eğitimcilerimiz; BİT teknolojisini eğitimlerine dâhil etme, sınıf yönetimi ve işbirliğini geliştirme, yenilikçi eğitim metotlarıyla interaktif bir süreçte uygulama yapma, çevrim içi eğitim platformları ile öğrenmeyi geliştirme, etkileşimli eğitim tekniklerini motive edici ve yaratıcı düşünceye ilham verecek şekilde kullanma, Avrupa'daki iyi uygulama örneklerini görme, tanıma ve kurumuna transfer etme konularında uygulama becerilerini geliştirecek ve deneyim kazanacaklar.

 

Toplantıdan Kareler

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Adapazarı Adapazarı Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)