Edirne / Merkez Tayakadın Şehit Cem Havale İlkokulu

Telefon:0284 268 60 02 Adres:Tayakadın Köyü EDİRNE Web Sitesi:https://tayakadinio.meb.k12.tr Edirne Okulları, Edirne Merkez Okulları, Edirne İlkokulları, Edirne Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Edirne İlkokul Haberleri, Edirne Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://tayakadinio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonNitelikli eğitimi sürekli kılan ve gelişen,ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan,insana ve çevreye saygıyı ilke edinen;yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen,mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul haline geleceğiz.
MisyonBiz Tayakadın İlk Okulu olarak;Atataürkçü düşünce çizgisinde,yaratıcı düşünen,öğrenmeyi öğrenen;öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen,rekabetçi,ekip çalışmasına inanan,ulusal ve evrensel değerlere bağlı,her alanda başarıyı hedefleyen,sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak;çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.
Telefon0284 268 60 02
AdresTayakadın Köyü EDİRNE
İnternet Sitesihttps://tayakadinio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEdirne - Tayakadın Köyü arasında her saat başı karşılıklı ulaşım vardır.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Tayakadın Köyü şehir merkezine 12 km. uzaklıktadır. 450 hane köyde yaklaşık 2000 nüfus bulunmaktadır. Köylüler çiftçilik ve hayvancılıkla geçimimi sağlamaktadırlar. Köy çevresinde fabrikalaşma çok olduğundan işçi olarak çalışan sayısı oldukça fazladır. Bu da köyün ekonomisine olumlu olarak yansımaktadır.
UlaşımEDİRNE´YE UZAKLIĞI 12 KM´DİR.HER SAAT BAŞI İL MERKEZİNE DOLMUŞ MEVCUTTUR.
Merkezden UzaklıkEDİRNE´YE UZAKLIĞI 12 KM´DİR.
Ders Saatleri08:30-14:30
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı67
  • Derslik Sayısı11
Kaynak:https://tayakadinio.meb.k12.tr/22/01/706945/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)