Edirne / Merkez Mehmet Ruşen Erkurt Ortaokulu

Telefon:02842356002 Adres:Şükrüpaşa Mah. Mithat Vardar Cad. No3 22030/EDİRNE Web Sitesi:https://mehmetrusenerkurtortaokulu.meb.k12.tr Edirne Okulları, Edirne Merkez Okulları, Edirne Ortaokulları, Edirne Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Edirne Ortaokul Haberleri, Edirne Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://mehmetrusenerkurtortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon“Eğitim sevgiyle başlar." parolasıyla öğrenci veli memnuniyeti oluşturmaktaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, modern ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile eğitimde kaliteyi yakalayarak, bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.
MisyonMehmet Ruşen Erkurt Ortaokulu olarak hedefimiz öğrencilerimizi;kendisine,ailesine,ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve halkını seven,laik,demokratik,Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, çağdaş, İyi İnsan-İyi yurttaş, dürüst, doğaya ve çevreye saygılı, okumayı seven, akıllı-bilinçli-yapıcı, yaratıcı ve iyimser ,sorumluluk bilincine sahip,soran, araştıran, kendini yenileyen , çevresi ile olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, İşbirliği ve takım çalışmasına yatkın,yeteneklerinin farkında olan, kendisi ve çevresiyle barışık, SEVGİ DOLU BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.
Telefon02842356002
Faks(284) 235 6002
AdresŞükrüpaşa Mah. Mithat Vardar Cad. No3 22030/EDİRNE
İnternet Sitesihttps://mehmetrusenerkurtortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Edirne/Merkez Şükrüpaşa Mahallesinde bulunmaktadır.
UlaşımEdirne Merkezde yer almaktadır.Şehir içi toplu ulaşıma uygundur.
Merkezden UzaklıkEdirne Merkezde yer almaktadır.
Ders Saatleri8:20 - 15:20
Yabancı Dil5. Sınıflarda Ağırlıklı İngilizce Müfredatı Uygulanmaktadır.
Isınma TürüMerkezi Doğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı41
  • Öğrenci Sayısı533
  • Derslik Sayısı21
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://mehmetrusenerkurtortaokulu.meb.k12.tr/22/01/734107/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)