Edirne / Merkez İstiklal Ortaokulu

Telefon:02842251801 Adres:Mithatpaşa Mah. Gazipaşa cad. Merkez/EDİRNE Web Sitesi:https://edirneistiklalortaokulu.meb.k12.tr Edirne Okulları, Edirne Merkez Okulları, Edirne Ortaokulları, Edirne Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Edirne Ortaokul Haberleri, Edirne Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://edirneistiklalortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonUlusumuzun çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak Eğitim ve Öğretim etkinliğinin bir parçası olarak Edirne ili Kaleiçi Merkezinde Eğitim, Bilim ve Kültür Merkezi olmak.Edirne il Merkezindeki İlköğretim kurumlarına örnek ve önder bir birim olmak.

İstiklal Ortaokulu Kurumunda 10-14 yaşlarını geçirmek, burada bir öğretmen, bir veli yada bir müdür olmak harika bir deneyim olabilmelidir. Hepimiz bizi hedefimize götürecek yolculuğun tadına varmalıyız. Her birimiz de bu yolculuktan alabildiğine zevk almalıyız.
MisyonTürk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeler doğrultusunda Eğitim Öğretim programlarımızı çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli şekilde uygulamak, öğrencilerimizin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onları sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulumuzda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.
Telefon02842251801
AdresMithatpaşa Mah. Gazipaşa cad. Merkez/EDİRNE
İnternet Sitesihttps://edirneistiklalortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEdirne´nin eski yerleşim merkezinde ve çarşıya yakındır.
UlaşımMerkezŞehir İçi Minibüslerle, Yaya olarak
Merkezden UzaklıkMerkez
Ders SaatleriDers Başlama : 08.40
Ders Bitiş : 15.20
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı30
  • Öğrenci Sayısı256
  • Derslik Sayısı13
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://edirneistiklalortaokulu.meb.k12.tr/22/01/705366/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)