Edirne / Merkez Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:0284 225 30 80 Adres:Çavuşbey Mahallesi Horozlubayır Sokak No37 Merkez/EDİRNE
Okulumuz Edirne´nin merkezindedir.Saraçlar caddesine, Bankalar caddesine çok yakındır.Vilayet ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hemen yanındadır.
Tüm Belediye otobüsü hatları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Web Sitesi:https://edirneeml.meb.k12.tr Edirne Okulları, Edirne Merkez Okulları, Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Edirne Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Edirne Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://edirneeml.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOsmanlıdan günümüze uzanan meslek köprüsünü, yetiştirdiği meslek adamları ile muasır medeniyetler seviyesine getirmektir.
MisyonGeleceğin iş dünyasının beklentilerine cevap verebilecek, bilgi ve teknoloji üretimini sağlayacak, üstün nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi için sürekli kendini yenileyen, eleştirel düşünen, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen, çağın teknolojisini yakalayabilen, ondan en iyi şekilde yararlanıp bunlara katkı sağlayabilen, öz kültürünü tanıyan, koruyan, kendine güvenip fikirler üretebilen, sosyal, sanatsal ve sportif etkinliklerde kendini ifade edebilen, zeka ve kabiliyetini en üst düzeyde kullanabilen, insan haklarına saygılı, onu daima savunan, çalışkan ve mesleğine bağlı bireyler yetiştirmektir.
BaşarılarMEB Uluslararası 11.Robot Yarışması ( Konya-2017 )Sumo kategorisinde 12.lik,

Trakya Üniversitesi’nin düzenlediği 3.RoboTrak´17 Robot Yarışması Sumo kategorisinde 1.lik, Mini sumu kategorisinde 3.lük
Telefon0284 225 30 80
Faks0284 225 30 49
AdresÇavuşbey Mahallesi Horozlubayır Sokak No37 Merkez/EDİRNE
Okulumuz Edirne´nin merkezindedir.Saraçlar caddesine, Bankalar caddesine çok yakındır.Vilayet ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hemen yanındadır.
Tüm Belediye otobüsü hatları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://edirneeml.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇavuşbey Mahallesi Horozlubayır Sokak No:37 Merkez EDİRNE
UlaşımTüm Belediye otobüsü hatları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Edirne´nin merkezindedir.Saraçlar caddesine, Bankalar caddesine çok yakındır.Vilayet ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hemen yanındadır.
Ders Saatleri08:30-17:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuz futbol,futsal,badminton,kros,satranç takımları İl ve İller arası müsabakalara katılmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz MEB´in düzenlediği ve Trakya Üniversitesinin düzenlediği Robot Yarışmalarına her yıl katılmaktdır.11 yıldır liseler arası geleneksel fotoğraf yarışması düzenlemektedir.
ProjelerTÜBİTAK projelerine başvuru yapmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı71
  • Öğrenci Sayısı365
  • Derslik Sayısı34
  • Atölye Sayısı32
  • BT Odası Sayısı3
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://edirneeml.meb.k12.tr/22/01/143092/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)