Edirne / Merkez Edirne Lisesi

Telefon:02842253087 Adres:SABUNİ MAH. ESKİ İSTANBUL CAD. NO.75 MERKEZ / EDİRNE Web Sitesi:https://edirnelisesi.meb.k12.tr Edirne Okulları, Edirne Merkez Okulları, Edirne Liseleri, Edirne Merkez Liseleri, Lise Haberleri, Edirne Lise Haberleri, Edirne Merkez Lise Haberleri
Kaynak:https://edirnelisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTeori ve uygulamaya yönelik eğitim anlayışı ile öğretim araştırma ve geliştirmeyi amaçlayan teknolojiyi iyi kullanan ve bunu yaparken evrensel değerleri kendi değerlerimizle harmanlayan faaliyetleri ile eğitim öğretim alanında lider bir lise olmak.
MisyonVatanına, milletine, Atatürk İlkelerine bağlı, özgüveni gelişmiş, çağdaş, bilgili, sorgulayan, paylaşımcı, hoşgörülü, milli ve manevi değerlerini koruyan, toplum kurallarına saygılı, etik değerlere önem veren gençleri yetiştirerek hayata ve yükseköğretime hazırlamak.
Telefon02842253087
Faks(284) 225 4758
AdresSABUNİ MAH. ESKİ İSTANBUL CAD. NO.75 MERKEZ / EDİRNE
İnternet Sitesihttps://edirnelisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSABUNİ MAHALLESİ ESKİ İSTANBUL CADDESİ No:75
UlaşımEdirne İl Merkezinde bulunan okulumuza şehiriçi dolmuşlar,taksiler ve özel servislerle ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.
Kontenjan Bilgileri120
Ders Saatleri08.30-15.40
Yabancı Dilİngilizce / 2. Yabancı Dil Almanca
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuz basketbol,futbol,futsal,voleybol kız-erkek takımları ve halk oyunları ekibi okulumuzu il genelinde ve iller arası müsabakalarda temsil etmektedir.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzda bilim fuarları düzenlenmektedir.
ProjelerBest Buddıes Türkiye programı çerçevesinde okulumuzdaki gönüllü öğrencilerle zihinsel ve gelişim engelli bireyler arkadaş olmaktadır.Programın amacı, toplumdaki Zihinsel ve Gelişim Engelli bireyleri oldukları gibi kabul etme ve kabul görme yolunda adım atılmasına aracı olmaktır.
  • Öğretmen Sayısı42
  • Öğrenci Sayısı475
  • Derslik Sayısı19
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://edirnelisesi.meb.k12.tr/22/01/456390/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)