Edirne / Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi

Telefon:0284 714 84 67 Adres:Aşağı Zaferiye Mh. Enez Kavşağı Yanı 22800 Keşan/EDİRNE Web Sitesi:https://yusufcaprazanadolulisesi.meb.k12.tr Edirne Okulları, Edirne Keşan Okulları, Edirne Anadolu Liseleri, Edirne Keşan Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Edirne Anadolu Lisesi Haberleri, Edirne Keşan Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://yusufcaprazanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEdirne Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesinin misyonu, Türkiye de demokrat, çağdaş, yurtsever, aydın bireyler yetiştirilmesinde önderlik eden eğitim kurumlarından birisi olamaya devam etmektir. Bu amaçla her kesim ve sınıftan öğrencileri kucaklamak, geçmişte olduğu gibi, gelecekte de kurumun özelliği olamaya devam etmelidir. Dolayısıyla Edirne Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi her kesimden ve sınıftan yurttaşların çocuklarına, ilkellerinden hiç taviz vermeden, en çağdaş, akılcı ve yaratıcı eğitim sunmayı "MİSYON" edinmiştir. Böyle bir misyonun, Cumhuriyetin kurulmasından beri., ülkenin çağdaşlaşması ve ilerlemesinde özel bir önemi olduğunun bilincindedir.
Misyonİstiyoruz ki; Her Veli öğrencinin hayata hazırlanmasında her türlü bilimsel gelişmeden faydalandığımızı bilsin. Öğrencilerimiz Türkçeyi iyi kullanan İngilizce iletişim kurmakta zorluk çekmeyen bireyler olsun. Öğrencilerimiz Bilgisayar ve benzeri Teknolojik aletleri verimli bir şekilde kullanabilsin öğrencilerimiz hoş görülü doğaya ve çevreye saygılı yasalara saygının topluma saygı olduğunu bilen bireyler olsun. Öğrencilerimiz sosyal faaliyetlere katılan yetenekli oldukları alanda liderlik yapabilen bireyler olsun. Öğrencilerimiz Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi öğrencisi olmanın ayrıcalık olmasını benimsesinler. Öğrencilerimiz ÖSS sınavında istedikleri Üniversitenin istedikleri bölümlerini kazanabilsinler. Okulumuzda herkes daima daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda çalışanlar gerekli olanı yapmaktan çekinmeyen ve tepkilerden korkmayan bireyler olsun.
Telefon0284 714 84 67
Faks(284) 714 8468
AdresAşağı Zaferiye Mh. Enez Kavşağı Yanı 22800 Keşan/EDİRNE
İnternet Sitesihttps://yusufcaprazanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAşağı Zaferiye mh.Enez Kavşağı yanı 22800 Keşan/EDİRNE
Ulaşımİl merkezine 125km ilçe merkezine 1.5 km uzaklıktadır.Enez Kavşağında Çanakkale yolu üzerindedir ulaşım problemi yoktur.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 125km ilçe merkezine 1.5 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri8.30 ve 15:50
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıMetro Ethernet
  • Öğretmen Sayısı37
  • Öğrenci Sayısı445
  • Derslik Sayısı24
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://yusufcaprazanadolulisesi.meb.k12.tr/22/05/964239/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)