Eba 3 Gb İnternet Ücretsiz!!

EBA kullanımlarında geçerli 12 ay boyunca ücretsiz 3 GB internet vermektedir. Öğrencilerimiz artık ücretsiz olarak 3 GB e kadar EBA kullanabilecek. Bu yazımızın amacı tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi EBA kullanımlarında geçerli ücretsiz 3 GB internetin nasıl yapılacağı konusunda  bilgilendirmek istedik. 

  EBA'da geçerli ücretsiz 3 GB internet tanımlama aşamaları;

      1- VODAFONE aboneleleri EBA´da geçerli ücretsiz aylık 3 GB internet paketinden faydalanabilmesi için gerekli tanımlamalar otomatik olarak yapılmıştır. Dolayısıyla Vodafone abonelerine EBA kullanımların da geçerli 3 GB internet otamatik yüklenmektedir. Herhangi bir işlem yapılmasına gerek yok.

        2- TÜRK TELEKOM aboneleleri EBA´da geçerli ücretsiz aylık 3 GB internet paketinden faydalanabilmesi için "EBA" yazıp 5555´e mesaj gönderince EBA kullanımlarında geçerli ücretsiz aylık 3 GB internet yüklenmektedir.

      3- TURKCELL aboneleri EBA´da geçerli ücretsiz aylık 3 GB internet paketinden faydalanabilmesi için BİP uygulamasını telefonuna indirmesi gerekiyor. Sonra "BİP" uygulamasındaki "KEŞFET" menüsü altındaki "EBA" kanalını "TAKİP ET" dedikten sonra gelen BİP bildiriminde "HEMEN KAZAN" dediği zaman EBA kullanımlarında geçerli ücretsiz 3 GB internet yükleniyor.

             DİKKAT: Ücretsiz 3 GB internet sadece EBA kullanımlarında geçerli ve bu ücretsiz 3 GB internet 12 ay boyunca otomatik olarak yenilenmektedir. EBA kullanımlarında geçerli ücretsiz 3 GB internet bu şekilde tanımlanmaktadır. Bu haberin linkini ilkokulda, ortaokulda, lisede ve açık lisede çocuğu okuyan arkadaşlarınıza göndererek arkadaşlarınız EBA da geçerli ücretsiz 3 GB internetin nasıl yapılacağını öğrenmiş olur. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Vezirköprü Mezraa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)